AnaSayfa / Genel / Kahve falında spor ayakkabı satın almak

Kahve falında spor ayakkabı satın almak

Kahve falında spor ayakkabı satın almak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, böylece kendine güveneceğine yorulur.

Kahve falında spor ayakkabı satın almak gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Kahve falında spor ayakkabı satın almak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah spor ayakkabısı görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah spor ayakkabı görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında spor ayakkabısı almak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir