AnaSayfa / Genel / Kahve falında sperm içmek

Kahve falında sperm içmek

Kahve falında sperm içmek işinin ehli olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, çok sayıda borca gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sperm içmek gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sperm içmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi spermini yutmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sperm görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek sperm görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek spermi görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta sperm görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı sperm görmek yıkılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sperm görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir