AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz hazırlığı görmek

Kahve falında söz hazırlığı görmek

Kahve falında söz hazırlığı görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, doğru haber almaya, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında söz hazırlığı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Kahve falında söz hazırlığı görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında evlenme hazırlığı yapmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında kına gecesi hazırlığı yapmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında sınava hazırlıksız girmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında savaş hazırlığı yapmak ömür boyu süreceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi hazırlığı görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi düğün hazırlığını görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, planların sarkacağına delalettir.

Kahve falında evlilik hazırlığı görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir