AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba sözü dinlememek

Kahve falında baba sözü dinlememek

Kahve falında baba sözü dinlememek güzellik ve hayır geleceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında baba sözü dinlememek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında baba sözü dinlememek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet eder.

Kahve falında söz dinleyen köpek görmek yolunun hep açık olacağına, hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında din alimi görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına rivayet eder.

Kahve falında dinazor iskeleti görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş din adamı görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında din düşmanı görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işaret eder.

Kahve falında din adamıyla evlenmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, günden güne kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında kanatlı dinazor görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir