AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyunuk olmak

Kahve falında soyunuk olmak

Kahve falında soyunuk olmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında soyunuk olmak gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Kahve falında yüz soyulmasi görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Kahve falında arabası soyulmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyunup giyinmek stresten uzaklaşılacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında meyve soyup yemek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında soyulmuş portakal görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağının soyulduğunu görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında eşini soyunuk görmek yeni bir ortama gireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak istediklerini elde etmeyi başaracağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir