AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının soyulduğunu görmek

Kahve falında ayağının soyulduğunu görmek

Kahve falında ayağının soyulduğunu görmek günahlarının affedileceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sağlığın da bozulacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının soyulduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Kahve falında ayağının soyulduğunu görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işarettir.

Kahve falında soyunan erkek görmek sıkıntı yükleneceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında isim soyisim duymak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında soyulmuş incir görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında soyisminin değiştiğini görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Kahve falında sarımsak soyup yemek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında soyulmuş elma yemek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derisi soyulmuş inek görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir