AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz soyulmasi görmek

Kahve falında yüz soyulmasi görmek

Kahve falında yüz soyulmasi görmek kişinin yüzünün güleceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hem de zengin biri olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüz soyulmasi gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında yüzün soyulduğunu görmek çok başarılı işlere imza atacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün soyulduğunu görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz derisinin soyulduğunu görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün soyulmasını görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzün soyulmasını görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisinin soyulduğunu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü soyulmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında yüz soyulmasi görmek iç huzurunun yerinde olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir