AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve soyup yemek

Kahve falında meyve soyup yemek

Kahve falında meyve soyup yemek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında meyve soyup yemek gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Kahve falında meyve soyup yemek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında soyulmuş meyve görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalettir.

Kahve falında soyulmuş şeftali yemek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine inanılır.

Kahve falında soyulmuş ayva yemek çalıştığına değeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal soyup yemek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında salatalık soyup yemek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz soyup yemek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta soyup yemek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir