AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyunup giyinmek

Kahve falında soyunup giyinmek

Kahve falında soyunup giyinmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Kahve falında soyunup giyinmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Kahve falında soyunup giyinmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında çok güzel giyinmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında çok şık giyinmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında açık giyindiğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında düğün için giyinmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında temiz giyinmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında güzel giyinmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında kışlık giyinmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir