AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün derisi soyulmak

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak moral ve sermaye kaybedeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kirli işlere bulaşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında yüzünün derisinin soyulduğunu görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüz derisinin soyulduğunu görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulan deri görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında derisi soyulmuş koyun görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kul hakkına girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında derisinin soyulduğunu görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin derisinin soyulduğunu görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derisi soyulmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir