AnaSayfa / Genel / Kahve falında soru sormak

Kahve falında soru sormak

Kahve falında soru sormak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, işlerin yoluna gireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında soru sormak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, hayırlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında soru sorduğunu görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imama soru sormak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine soru sormak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine sorular sormak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında alime soru sormak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşa soru sormak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir