AnaSayfa / Genel / Kahve falında sonsuz yeşillik görmek

Kahve falında sonsuz yeşillik görmek

Kahve falında sonsuz yeşillik görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, şansının hep açık olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında sonsuz yeşillik gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sonsuz yeşillik görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sonsuz deniz görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında sonsuz boşluk görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sonsuzluk görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sonsuz yol görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında sonsuz merdiven görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil halıda yürümek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir