AnaSayfa / Genel / Kahve falında sonsuz merdiven görmek

Kahve falında sonsuz merdiven görmek

Kahve falında sonsuz merdiven görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kavgaların biteceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sonsuz merdiven gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Kahve falında sonsuz merdiven görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sonsuz boşluk görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında sonsuz yol görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet eder.

Kahve falında sonsuz deniz görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında sonsuz yeşillik görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sonsuzluk görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivende düşmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir