AnaSayfa / Genel / Kahve falında somun fırını görmek

Kahve falında somun fırını görmek

Kahve falında somun fırını görmek insanlarla iç içe olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında somun fırını gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Kahve falında somun fırını görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında somuncu babayı görmek işinin gücünün rast gideceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında somun ekmek vermek üzüleceğine, pişman olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında somun ekmekler görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz somun ekmek görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir