AnaSayfa / Genel / Kahve falında solmuş lale görmek

Kahve falında solmuş lale görmek

Kahve falında solmuş lale görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında solmuş lale gördüyseniz:

  • Ne kadar olumlu tutum içerisinde olursanız, diğerleri size karşı o kadar olumlu tutum gerçekleştirebilirler ya da isteklerinizi siz iletmeden dahi çözebilirler.

Kahve falında solmuş lale görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında renkli lale görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında lale tarlası görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ve kırmızı lale görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gül ve lale görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lale ekmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine inanılır.

Kahve falında saksıda lale görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir