AnaSayfa / Genel / Kahve falında lale ekmek

Kahve falında lale ekmek

Kahve falında lale ekmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lale ekmek gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Kahve falında lale ekmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı lale tarlası görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lale çizmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lale toplamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında lale ve gül görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz lale bahçesi görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli laleler görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı lale bahçesi görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir