AnaSayfa / Genel / Kahve falında lale tarlası görmek

Kahve falında lale tarlası görmek

Kahve falında lale tarlası görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lale tarlası gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Kahve falında beyaz lale tarlası görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı lale tarlası görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya inanılır.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında lale tarlası görmek sağlam bir kariyer edineceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında lale görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, imkânlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde lale görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı lale toplamak yönlendireceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında lale koparmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir