AnaSayfa / Genel / Kahve falında solmuş elbise görmek

Kahve falında solmuş elbise görmek

Kahve falında solmuş elbise görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sonra kendi işini kuracağına, sürekli bağırıp çağıracağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında solmuş elbise gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında solmuş elbise görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına işaret eder.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak üzgün olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sol eli tutmak iç sıkıntınızın azalacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elde kına görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol avuç içi görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında sol elde altın yüzük görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir