AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol bacaktan ameliyat olmak

Kahve falında sol bacaktan ameliyat olmak

Kahve falında sol bacaktan ameliyat olmak fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol bacaktan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında sol bacaktan ameliyat olmak iş kaybı yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında sol bacağından vurulmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol bacakta yara görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak mevkilerinin yüksek olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol bacak görmek para sıkıntısından kurtulacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından ameliyat olduğunu görmek zor durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaktan ameliyat olmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak ameliyatı olmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir