AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakları süpürmek

Kahve falında sokakları süpürmek

Kahve falında sokakları süpürmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakları süpürmek gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakları süpürmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sokağı süpürmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, rahat erileceğine yorulur.

Kahve falında sokağı süpürdüğünü görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sokak süpürmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulur.

Kahve falında sokak kapısını açık görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sokak köpeği sevmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında sokakta yattığını görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir