AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağı süpürdüğünü görmek

Kahve falında sokağı süpürdüğünü görmek

Kahve falında sokağı süpürdüğünü görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında sokağı süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında sokak süpürmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakları süpürmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokağı süpürmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işarettir.

Kahve falında sokağı süpürdüğünü görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta büyük abdestini yapmak çok başarılı atılımlar yapılacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında sokak köpeği görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sokakta bebek bulmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir