AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle oyun oynamak

Kahve falında ölüyle oyun oynamak

Kahve falında ölüyle oyun oynamak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok mutlu edeceğine, borçlanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan cazip gibi görünen koşullara detaycı yaklaşmamanız durumunda kayıplar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyle oyun oynamak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kazançlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında köpek oyun oynamak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle oyun oynamak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında oyun oynamak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında oyun havası oynamak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, asla harama bulaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işarettir.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir