AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta yattığını görmek

Kahve falında sokakta yattığını görmek

Kahve falında sokakta yattığını görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, adının yayılacağına, yeni insanlarla tanışacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında sokakta yattığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Kahve falında sokakta yattığını görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokaklarda yürümek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı sokaklar görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sokakta yaşamak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabısız sokağa çıkmak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü sokak kedisi görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar sokakta araba kullanmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir