AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş sokak görmek

Kahve falında boş sokak görmek

Kahve falında boş sokak görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, keyifli sohbetler edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında boş sokak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Kahve falında boş sokak görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sokak köpeği sevmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında açık sokak kapısı görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta uyumak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta para bulmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel sokak görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında sokakta olduğunu görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir