AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta yıkanmak

Kahve falında sokakta yıkanmak

Kahve falında sokakta yıkanmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta yıkanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Kahve falında ayakkabısız sokağa çıkmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde sokak kedisi görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, oğlu evli ise boşanacağına inanılır.

Kahve falında sokakta duş almak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar karanlık sokak görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında sokaktan bozuk para toplamak hayaller kurulacağına, maddi gücünün eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında sokak araları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir sokakta yürümek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir