AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak ortasında yıkanmak

Kahve falında sokak ortasında yıkanmak

Kahve falında sokak ortasında yıkanmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, şansının kendisinden yana olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kurtuluşu bulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında sokak ortasında yıkanmak gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak ortasında yıkanmak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak ortasına pislemek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında orta okula gitmek büyük tartışmaların yapılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaş ortasını almak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında depremin ortasında kalmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki denizin ortasında olmak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında ev görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir