AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak köpeği görmek

Kahve falında sokak köpeği görmek

Kahve falında sokak köpeği görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak köpeği gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı geliştirmeli, yaratıcılığınızı besleyen yerleri ziyaret etmelisiniz.

Kahve falında sokak köpeği görmek dualarının gerçekleşeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta köpek görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında sokak köpeği sevmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak köpekleri görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalettir.

Kahve falında sokak köpek görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta para bulmak büyük rahatlık yaşanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet eder.

Kahve falında sokakta koştuğunu görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında sokak yıkamak rahatının ve huzurunun bozulacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir