AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğukta üşümek

Kahve falında soğukta üşümek

Kahve falında soğukta üşümek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zenginliğe sahip olunacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet eder.

Kahve falında soğukta üşümek gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında soğukta üşümek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işaret eder.

Kahve falında soğuktan üşümek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta üşümek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denizde üşümek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının üşüdüğünü görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında birini üşüdüğünü görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında çok üşümek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, can derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının üşüdüğünü görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir