AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok üşümek

Kahve falında çok üşümek

Kahve falında çok üşümek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük tartışmalara gireceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok üşümek gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında soğuktan üşümek verilen  sözlerin tutulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini üşüdüğünü görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok üşümek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, şansın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin üşüdüğünü görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında üşümek titremek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarının üşüdüğünü görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda üşümek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının üşüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir