AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini üşüdüğünü görmek

Kahve falında birini üşüdüğünü görmek

Kahve falında birini üşüdüğünü görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini üşüdüğünü gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında yazın üşümek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında ayak üşümek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün üşüdüğünü görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Kahve falında soğuktan üşümek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üşümek titremek üzüleceğine ve kırılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun üşüdüğünü görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin üşüdüğünü görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde üşümek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir