AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta üşümek

Kahve falında yatakta üşümek

Kahve falında yatakta üşümek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sermaye elde edeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hainlik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta üşümek gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Kahve falında yatakta üşümek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin üşüdüğünü görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde üşümek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında soğukta üşümek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarının üşüdüğünü görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin üşüdüğünü görmek düzeninin sarsılacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun üşüdüğünü görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında babasının üşüdüğünü görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir