AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde üşümek

Kahve falında denizde üşümek

Kahve falında denizde üşümek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, onun istediği yoldan gideceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde üşümek gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Kahve falında denizde üşümek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yazın üşümek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın akrabadan gelecek habere tabir olunur.

Kahve falında yatakta üşümek düşmana karşı mahcup olmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini üşüdüğünü görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin üşüdüğünü görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının üşüdüğünü görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları üşümek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarının üşüdüğünü görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir