AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayran yapıp içmek

Kahve falında ayran yapıp içmek

Kahve falında ayran yapıp içmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kindar olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayran yapıp içmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Kahve falında ayran yapıp içmek yüzünün de güleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası içmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayırlı kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında sıcak ayran içmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, istenmeyen olayların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok ayran içmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kana kana ayran içmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi ayran içmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulur.

Kahve falında ayran içmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir