AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç yetiştirmek

Kahve falında ağaç yetiştirmek

Kahve falında ağaç yetiştirmek rızkın ve kazancın artacağına, ekmeğinin azalmayacağına, bazı adımlar atacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ağaç yetiştirmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işarettir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek yetiştirmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil biber yetiştirmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında karpuz yetiştirmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işarettir.

Kahve falında işleri yetiştirememek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye yetişememek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında trene yetişemediğini görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir