AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan toplamak

Kahve falında soğan toplamak

Kahve falında soğan toplamak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan toplamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında ağaçtan soğan toplamak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında topraktan soğan toplamak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğan toplamak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden soğan toplamak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan toplamak kazancın gittikçe artacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada soğan toplamak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında taze soğan toplamak sevinileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir