AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan pişirmek

Kahve falında soğan pişirmek

Kahve falında soğan pişirmek neşesini kaybedeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan pişirmek gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Kahve falında soğan pişirmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan pişirmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında közde soğan pişirmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğan pişirdiğini görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru soğan pişirmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuru soğan pişirdiğini görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yeşil soğan verdiğini görmek önemli bir şahsiyet olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak üzüleceğine ve kırılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir