AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan pişirmek

Kahve falında yeşil soğan pişirmek

Kahve falında yeşil soğan pişirmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük paralar kazanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan pişirmek gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Kahve falında yeşil soğan pişirmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan pişirmek artık hayatının bir düzene gireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru soğan pişirdiğini görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında soğan pişirmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında közde soğan pişirmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan pişirdiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir