AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan kabuğu görmek

Kahve falında soğan kabuğu görmek

Kahve falında soğan kabuğu görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, hayatının iplerini eline alacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında soğan kabuğu gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında kuru soğan kabuğu görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan kabukları görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında soğan kabuğu soymak kazanç kapılarının kapanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu soğan görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında soğan kabuğu görmek kazancının düşeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuklu patates görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kabuksuz fıstık yemek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kabuğu içinde inci görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir