Kahve falında kabuklu patates görmek

Kahve falında kabuklu patates görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu patates gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında patates kabuğu görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına yorulur.

Kahve falında kabuklu patates görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük deniz kabuğu görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında kabuk tarçın görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu antep fıstığı görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek işlerin iyiye gideceğine, hayattan her istediğini alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir