AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan kabukları görmek

Kahve falında soğan kabukları görmek

Kahve falında soğan kabukları görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, evindeki huzurun bozulacağına, yaptığı işte sivrileceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında soğan kabukları gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize ulaşmak için yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kabuklu soğan görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan kabuğu görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında soğan kabuğu soymak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalettir.

Kahve falında kuru soğan kabuğu görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan kabukları görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, lüks içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu yaralar görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kabuğunun içinde inci görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir