AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan diktiğini görmek

Kahve falında soğan diktiğini görmek

Kahve falında soğan diktiğini görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan diktiğini gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran şeyleri belirlemeniz bazı konularda tatmin olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yeşil soğan diktiğini görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında soğan diktiğini görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Kahve falında yorgan diktirmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik yukarı çıkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yeni işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç diktiğini görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet diktirmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni dikilmiş elbise görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir