AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet diktirmek

Kahve falında kıyafet diktirmek

Kahve falında kıyafet diktirmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafet diktirmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kıyafet diktirmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan diktiğini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik rampa çıkmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül diktiğini görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir yerden inmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini dikiş dikerken görmek iyi zamanlar geçireceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik diktirmek güvensizliğini yeneceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir