AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada balık görmek

Kahve falında sofrada balık görmek

Kahve falında sofrada balık görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada balık gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Kahve falında sofrada balık görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küskünlük yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sofrada balık yemek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık sofrası görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sofralar görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sofra görmek yanlış seçimler yapacağına, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında davet sofrası görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sofrası görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir