AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu sofra görmek

Kahve falında dolu sofra görmek

Kahve falında dolu sofra görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başarı elde edeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında dolu sofra gördüyseniz:

  • Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir.

Kahve falında yemek dolu sofra görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yemeklerle dolu sofra görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu sofra görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, işlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan sofrası görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek sofrasında görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sofra silmek parasız ve işsiz kalacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sofrayı toplamak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yemek sofrasında yemek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir