AnaSayfa / Genel / Kahve falında davet sofrası görmek

Kahve falında davet sofrası görmek

Kahve falında davet sofrası görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında davet sofrası gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Kahve falında davet sofrası görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofraya davet etmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sofraya davet edilmemek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofraya davet edilmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında partiye davet edilmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sünnet daveti görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında hac daveti almak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işarettir.

Kahve falında davete gitmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir