AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün sofrası görmek

Kahve falında düğün sofrası görmek

Kahve falında düğün sofrası görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hayır dualarına nail olacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün sofrası gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Kahve falında düğün sofrası görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer sofrası kurmak zararlı kişilerden uzak durulacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında sofrada yemek beklemek kazancın ikiye katlanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çok güzel sofra görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sofra kurup yemek yemek âlim kişiler arasına gireceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sofrada yumurta görmek hastalıktan şifa bulmaya, insanları kıracağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada kavga etmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir