AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobayı yanarken görmek

Kahve falında sobayı yanarken görmek

Kahve falında sobayı yanarken görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sobayı yanarken gördüyseniz:

  • Belli başlı bir netice almak istediğiniz durumlarda tavsiyelere kulak vermezsiniz.

Kahve falında sobada yanan odun görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yana soba görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan bir soba görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine inanılır.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba yanarken görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir