AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın içinde odun görmek

Kahve falında sobanın içinde odun görmek

Kahve falında sobanın içinde odun görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, harcama gücünün artacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında sobanın içinde odun gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında sobanın içinde odun görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, sıkıntıların azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada yanan odun görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sobalık odun görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobalık odun kesmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında sobaya odun attığını görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında odunla soba yakmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında odun ve soba görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir