AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun ve soba görmek

Kahve falında odun ve soba görmek

Kahve falında odun ve soba görmek hafif ve iyi hissedeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kırgınlıkların geçeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında odun ve soba gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sobalık odun görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işarettir.

Kahve falında yanan odun sobası görmek Allah katında yükseleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun soba görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun sobası görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odunla soba yakmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada odun yakmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine alamet eder.

Kahve falında sobada odun yandığını görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir