AnaSayfa / Genel / Kahve falında odunla soba yakmak

Kahve falında odunla soba yakmak

Kahve falında odunla soba yakmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayırlı işler yapacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında odunla soba yakmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında odunla soba yakmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında odun sobası yakmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kendisini mutsuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sobada odun yakmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobanın içinde odun görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun ve soba görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sobada odun yandığını görmek üzüntülerinden kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında odun soba görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobaya odun attığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir